Glasfade i flot design

​Hos Claras Glasfantasi tilbyder jeg glasfade i flot design i mange farver. Jeg designer for alle kunder, der primært kommer fra Holstebro og Herning, som søger noget helt særligt og unikt. Jeg omformer glas ved hjælp af en speciel metode og anvender derefter pulverglas som farve. Er du interesseret i noget, der ikke er masseproduceret, kan du få nogle virkelig flotte glasfade her hos mig, i høj kvalitet.

Alt er håndlavet med stor passion for glas og kreativitet. Jeg designer mine fade i glas, hvori glasset falder ned. Vælg mellem flere smukke farver og mønstre, som er skabt ud fra egne tanker.

Unikke glasfade med eget særpræg

Hvorfor have glasfade, som er produceret i flere tusinde eksemplarer, når du kan få et, der er helt unikt og kun findes i det ene? Du kan se alle mine fade her på siden, som fås i mange størrelser og med helt eget særpræg. Fantasien får frit løb, når jeg designer, og det udmunder i nogle spændende kreationer med masser af liv og finurligheder.

Mine glasfade kan bruges til alle mulige ting. Det kan være som pyntegenstand på spisebord eller som et nydeligt display med frugt og lignende. Er du interesseret i at få skabt noget til dig selv, har du mulighed for at komme med dine ønsker. Så skal jeg efter bedste evne forsøge at designe dit helt eget fad i glas.

​Få et fad i glas efter eget ønske

Har du lyst til at få et fad, der er efter eget ønske, er du velkommen til at kontakte mig for at høre nærmere om, hvad jeg kan skabe til dig. Der er masser af muligheder - og det er kun vores fantasi, der sætter grænser.

Kontakt mig for et uforpligtende tilbud på telefon 61 74 17 12' eller skriv til e-mail glasfantasi@sdrhattens.dk.

Vil du hellere have skræddersyet glasskål? Klik her

  • Klik på de små fotos for at se et større format

Vil du vide hvad jeg kan lave for dig?

Udfyld formularen og jeg ringer dig op snarest​​​

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Følg mig på facebook​

- Se alle de nyeste ting jeg producere

Firma

Claras Glasfantasi

CVR: ​20092777

Adresse​

Sønder hattens 1
7500 Holstebro

Kontakt

Telefon: 61 74 17 12​

E-mail: glasfantasi@sdrhattens.dk