Glasskåle i mange flotte farver

Holder du af glasskåle i flotte farver, finder du her hos mig et udvalg af helt unikke skåle i glas, som jeg selv designer til mine kunder i Holstebro og Herning. Har du et særligt ønske til, hvordan du ønsker en glasskål, kan jeg skabe et flot resultat til dig.

  • Glasskålene er lavet ved en sagging teknik
  • Jeg starter med en tyk glasplade og så lader den ligge over en plade med et hul i midten
  • Under opvarmningen af glasset falder det igennem hullet og laver skålen
  • Skålen bliver så skåret fri for kraven og slebet

​Få designet glasskåle efter din fantasi

Alle mine glasskåle er skabt efter min fantasi, men du kan også få en, som du helt selv vælger. Har du præferencer inden for farver eller mønstre, er jeg meget imødekommende over for, hvad du gerne vil have. Jeg har fokus på dine behov, så lad os tage en snak om, hvad du godt kunne tænke dig.

Jeg er meget kvalitetsbevidst og sætter en ære i at udføre alt med fokus på, at slutproduktet skal skabe glæde og smil. Derfor bærer mine skåle meget præg af farver, der er meget iøjnefaldende. Kontakt mig, hvis du vil have designet nogle helt unikke glasskåle i høj kvalitet, som ikke fås andre steder i verden.

​​

Kun fantasien sætter grænser

​Har du brug for en lækker frugtskål i nydelige farver, har jeg et lækkert udvalg af forskellige slags. Men vil du gerne have designet din helt egen unikke skål, er det kun fantasien, der sætter grænser - så lad mig høre fra dig.

Du kan kontakte mig på telefon 61 74 17 12 eller skriv til e-mail glasfantasi@sdrhattens.dk. Jeg glæder mig til at høre om dine tanker og idéer.

Leder du efter et helt unikt glasfad? Klik her

Vil du vide hvad jeg kan lave for dig?

Udfyld formularen og jeg ringer dig op snarest​​​

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Følg mig på facebook​

- Se alle de nyeste ting jeg producere

Firma

Claras Glasfantasi

CVR: ​20092777

Adresse​

Sønder hattens 1
7500 Holstebro

Kontakt

Telefon: 61 74 17 12​

E-mail: glasfantasi@sdrhattens.dk